Steenbreek en klimaatadapatatie winkelcentrum Leuvensbroek 2019

Measures heatstress

Climate adaptive green

Created at: 13 Nov 2019

Description

This small shopping mall was previously paved with dull grey concrete elements. The area was reconstructed with new pavement and a lot of room for green space. the net result is 150-200 m2 less pavement.


Samenvatting (Dutch description)

Winkelcentrum Leuvensbroek kreeg een kleine upgrade. de saaie betonverharding is vervangen door gebakken verharding en 150-200 m2 groen.

Help us provide more detailed information about this project by contributing!

About the author

Aquantal Sauerkraut

• Submitted 691 projects
• Expert at Water
• Netherlands

View all 691 projects by this author →

Downloads

No downloads added

Websites

No websites added

Related projects

Below you will find the latest related projects in this category.

Show more related projects →

View all Heat projects →